UNDERLÄTTA DIN VARDAG OCH GÖR STÄDNINGEN TILL NÅGOT ROLIGT MED VÄRLDENS MEST SÅLDA GÖDSELSUG 


Vi levererar en driftsäker maskin som är stabil, tålig och väl testad på marknaden. Plasten är rotationsgjuten av högsta kvalité och riskerar inte att spricka och är dessutom lätt att hålla ren. Våra vakuumsugar kopplas efter en fyrhjuling, traktor eller liknande och gör renhållningen både enkel och rolig. Användningsområdet är stort och vår målgrupp varierar från häst- och alpackakunder till kommuner, golfbanor, kyrkogårdar, byggföretag och fruktodlingar. Att suga upp gödsel är det överlägset bästa sättet att få helt rent i hagen och undvika tillväxt av flugor och parasiter. Gräset får dessutom bästa förutsättningarna för att växa vidare utan döda fläckar. Sugen är dessutom mycket exakt och suger bara upp det ni vill på alla underlag, vilket ofta är viktigt på tex ridbanor och grusgångar. Maskinen fungerar lika bra på alla underlag, jämna och ojämna, grus och gräs, både långt, kort, blött och tort. 

 Inget material passerar motorn vilket gör att maskinen även kan användas till att suga upp vatten eller blöta löv ur stupränna och trädgård. Vi kan även erbjuda paket med ATV/UTV från Goes och Hisun tillsammans med våra populära sugar med förmånlig rabatt. Kontakta oss gärna så hjälper vid er att skräddarsy just ert paket!


För att ge dig som kund bästa tänkbara service försöker vi i den mån det går att själva leverera maskinen ut till dig. (Gäller inte norra Sverige och Gotland). I samband med leverans erbjuder vi också en genomgång om hur maskinen fungerar och en möjlighet för dig som kund att ställa frågor. När vi själva inte kan sköta leveransen samarbetar vi med Schenker som står för transporten. Självklart är du som kund alltid välkommen att ringa oss om det uppstår frågor kring din maskin! 


Klicka här för att komma till Muddy!

Muddy Motor AB (tidigare M.E.R i Jönköping AB) familjeägt aktiebolag som sommaren 2014 tog över all försäljning och import av Greystones produkter från Australien till Skandinavien. Vi är ett väletablerat växande företag som har funnits på marknaden i flera år, en trygghet för dig som kund vad gäller garantier och köp av reservdelar framåt. Vår butik Muddy ligger i Bankeryd strax utanför Jönköping där vi förutom våra vakuumsugar också säljer fyrhjulingar, mopeder, ATV-tillbehör, hjälmar, motoroljor och mycket mer. Välkomna att besöka oss om ni vill se våra produkter i verklighet innan beställning! Vi erbjuder även förmånliga finansieringslösningar både för företag och privatpersoner genom Wasa Kredit! er

 

 

-         Ansökan tar bara på några minuter

-         Välj den månadskostnad som passar Er bäst

-         Betala i din egen takt

-         Snabbt, enkelt och smart
 

ExternalVideoWidget


Post
Samtal
Karta