Köpvillkor 


25 % moms tillkommer på samtliga priser.


Vi erbjuder köp mot faktura med 10 dagars betalningsvillkor från att vi skickar din maskin. För köp utanför Sverige gäller förskottsbetalning. Vid finansiering genom Wasa Kredit överlåts fordran till Wasa så snart vi mottagit avtal och leveransgodkännande från er. Skulle vi inte få in avtalen från Wasa inom rimlig tid övergår fordran på maskinen till dig som kund. 


Samtliga priser är inklusive frakt inom Sverige.


När din beställning är registrerad hos oss bekräftas den med en orderbekräftelse. Kontroller noga så att alla uppgifter stämmer. 


Vi lämnar 1 års garanti på våra maskiner. Garantifel på motor åtgärdas på certifierad Hondaverkstad dit du som kund själv ombesörjer transporten. Garantin från Honda gäller under förutsättning att service gjorts regelbundet enligt bifogad manual.

Garantin gäller inte slitage och skada som uppkommit under oaktsamt användande. Garantin gäller heller inte om inte bifogade instruktioner för hur maskinen skall användas har efterföljts.Vid export, köp inom EU utanför Sverige samt i de fall där kunden själv ombesörjt frakten står vi inte för fraktkostnader vid eventuella garantiåtaganden. 

När maskinen inte används skall slangen tömmas på vatten och lämnas rengjord och torr. Garantin omfattar inte onormalt slitage på slangen och ej heller om vatten eller gödsel varit stående i slangen under förvaring. 


Små ojämnheter i plasten och mindre ytrost på metalldelar kan förekomma vilket anses som normalt och inget som påverkar funktionaliteten. 


Då din maskin levereras ber vi dig att noggrant kontrollera varan samt uppmärksamma eventuella skador på emballaget. Om emballaget är skadat ber du speditionsombudet att skriva en notering om detta. Vi rekommenderar inte att du inte tar emot en produkt som är skadad vid leverans samt omgående tar kontakt med oss.


I samband med kontakt genom vårt kontaktformulär, e-post eller telefon erhåller M.E.R i Jönköping AB i regel personuppgifter. M.E.R i Jönköping AB garanterar att dessa personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vid var tid gällande personuppgiftslagstiftning och vårt företags integritetspolicy. De kunduppgifter som du lämnar till oss används i våra register för eventuell mailkonversation, orderhantering, fakturering och eventuell framtida kontakt. Uppgifterna förs inte vidare till någon tredje part. De uppgifter vi behöver för att kunna handlägga er order hanterar vi enligt dataskyddsförordningens GDPR, vilket bland annat innebär att du som kund kan be oss om utdrag om vilka uppgifter vi har om dig om så önskas. I samband med att ni kontaktar oss godkänner ni att vi använder oss av de uppgifter ni lämnat för att kunna hantera er order eller besvarar era frågor.

Finansieringslösningar för både privatpersoner och företag!


Företagsleasing:

Vid förfrågan räknar vi fram en aktuell offert med olika alternativ på lösningar. Ni väljer själva avbetalningstid samt eventuell första förhöjd insats. Offerten är på inget sätt bindande. I samband med att vi gör en offert hos Wasa godkänner ni att vi delar med oss av de uppgifter vi fått in från er till Wasa. Vårt samarbete med Wasa styrs av Wasas personuppgiftsbiträdesavtal som vi gärna delar med oss av till er som kund ifall ni vill veta mer om hur Wasa hanterar era personuppgifter. 


Finansieringslösning för privatpersoner:

Delbetala med en förmånlig finansieringslösning från Wasa Kredit!

Nedan finner du de alternativ och möjligheter som erbjuds. Välj själv vilken månadskostnad som passar just dig. Finansieringen är flexibel och kan när som helst förtidslösas utan extra kostnader. Nedan kan kan ni enkelt se vad den totala kostnaden hamnar på. Kampanjavgiften är alltså en engångskostnad, medans administrationsavgiften är en månadskostnad. 


 

 

Självklart kan du som Kund, när som helst, amortera extra eller förtidslösa vår kredit eller lån avgiftsfritt.

*Kampanjavgiften är en engångsavgift och tillkommer på första aviseringen.

**Effektivränta vid 100 000 kr se tabell.